Το facebook έχει πάνω απο 4,7 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες

1,712,000,000 ο συνολικός αριθμός των μηνιαίων ενεργών χρηστών στο facebook.

Ποσοστό 18-34 ετών,οι οποίοι ελέγχουν το facebook όταν ξυπνήσουν 48%

Ο αριθμός των γλωσσών που είναι διαθέσιμες στην ιστιοσελίδα του  facebook 70

Κάθε 20 λεπτά στο facebook 1 εκατομμύριο

Κάθε 20 λεπτά στο facebook 2 εκατομμύρια

Κάθε 20 λεπτά στο facebook 3 εκατομμύρια

Εδραιωθείτε επίσημα στο Facebook με επαγγελματική παρουσίαση και αφήστε σε εμάς και στις δυνατότητες μας να σας φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αναλυτικά σας παρέχουμε:

1) Δημιουργια πλάνου και στρατηγικής (Mislead and strategy)

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία πλάνου και στρατηγικής marketing προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας,στο οποίο θα περιγράφει την παρούσα κατάσταση της αγοράς,τις ευκαιρίες,τις απειλές,τους στόχους της επιχείρησης σας και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας.Το πλάνο marketing είναι αυτό που θα καθορίσει τη στρατηγική μας και θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε σε ένα στοχευμένο,δημιουργικό και επιτυχημένο πλάνο δράσης.

 

2)Ενημέρωση λογαριασμού (Αccount update)

Παρακολουθούμε καθημερινά την σελίδα ,ενημερώνοντας την με τα απαραίτητα post (posting) , ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο και απαντάμε σε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις και γενικότερα δημιουργούμε μια φιλική ατμόσφαιρα στην σελίδα έχοντας τους fans ευχαριστημένους.

 

3)Αναλυτικά στοιχεία (report)

Κάθε μήνα σας στέλνουμε αναλυτικό report με μετρήσεις που φαίνονται τα αποτελέσματα της καμπάνιας που επιλέξαμε μαζί να ακολουθήσουμε.